Πίνακες Διανομής

Πεδία Χαμηλής Τάσης

Τα πεδία χαμηλής τάσης της εταιρείας μας κατασκευάζονται από Ά διαλογής χαλυβδοελάσματα DCP ή γαλβανισμένα ή INOX κατόπιν παραγγελίας και είναι συμμορφωμένα σε όλα τα διεθνή πρότυπα.

Επίτοιχοι

Η εταιρεία μας με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει είναι σε θέση να παράγει κιβώτια (ηλεκτρικούς πίνακες) όλων των βαθμίδων ΙΡ, σε τυποποιημένες ή ειδικής κατασκευής διαστάσεις και να διατηρεί ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα βάση παγκοσμίων προδιαγραφών.

ΚΤΙΡΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η ιδέα “έξυπνο κτίριο” είναι στις μέρες μας περισσότερο προσιτή από ποτέ, ενώ οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής καθιστούν εξαιρετικά χρήσιμες τις δυνατότητες που προσφέρει.

Pillar

Η εταιρεία μας με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει είναι σε θέση να παράγει κιβώτια εξωτερικού χώρου PILLAR στεγανότητας ΙΡ66 , σε τυποποιημένες ή ειδικής κατασκευής διαστάσεις και να διατηρεί ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα βάση παγκοσμίων προδιαγραφών.

Πίνακες Πυκνωτών

Η “electric VASILEIOU” μελετά και κατασκευάζει πίνακες πυκνωτών για την διόρθωση του συντελεστού ισχύος συνΦ χρησιμοποιώντας υλικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως (ABB, SCHNEIDER).