Πεδία Χαμηλής Τάσης

Τα πεδία χαμηλής τάσης της εταιρείας μας κατασκευάζονται από Ά διαλογής χαλυβδοελάσματα DCP ή γαλβανισμένα ή INOX κατόπιν παραγγελίας και είναι συμμορφωμένα σε όλα τα διεθνή πρότυπα.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείτε για την κατασκευή τους είναι τέτοιος που τα καθιστά ασφαλή, λειτουργικά και εργονομικά και η σχεδίαση τους είναι τέτοια ώστε να ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε πεδία χαμηλής τάσης οποιασδήποτε διάστασης βάση των απαιτήσεων των χώρων που θα τοποθετηθούν.

Τα πεδία χαμηλής τάσης είναι επιδαπέδια, επεκτεινόμενα ή σταθερά, περιέχουν βάση έδρασης και είναι επισκέψιμα από εμπρός ή και από πίσω αν αυτό ζητηθεί. Ο τρόπος τοποθέτησης των υλικών τους γίνεται από έμπειρους τεχνικούς εξασφαλίζοντας ευρυχωρία, εργονομία, ασφάλεια ώστε εκτός της θετικής οπτικής τους εικόνας να εξασφαλίζουν και ομαλή λειτουργία στο χρήστη .

Είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε οποιοδήποτε πεδίο χαμηλής τάσης επώνυμων κατασκευαστών (RITTAL,ABB ARTU,SCNEIDER,ELDON, κλπ) σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΔΕΗ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ 2000Α
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΔΑΠΕΖΙΟΣ ΜΕ ΠΟΡΤΑ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΗΖ-ΔΕΗ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΨΥΚΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΨΥΚΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΣΧΥΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ